HET EVENEMENT

Admiraliteitsdagen Rotterdam wordt met vele attracties geopend door een bekende Nederlander. Hij of zij zal het startschot geven van een 3-uur durende puzzelvaarttocht onder de tientallen plezierjachten.

Exposanten kunnen gebruik maken van gezellige pergolatenten om hun bedrijf exclusief te promoten aan het grote publiek en vip genodigden. Geniet van vele diverse optredens van bekende artiesten, wijnproeverijen, rond- en puzzelvaarten en demonstraties. Dit is een kleine greep van de vele verschillende activiteiten en bezienswaardigheden waar het publiek, maar ook u als exposant, gedurende 2 dagen van kan genieten .

Heeft u interesse om met uw bedrijf deel te nemen aan dit Rotterdamse evenement?

Neem contact met ons op

* De organisatie verwacht in deze twee dagen rond de 15.000 bezoekers, rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM.

OPBOUW PERGOLA TENTEN

Opbouwen van de pergola tenten:

• Vrijdag vanaf 12.00 uur t/m 20.00 uur opbouwen.

• Zaterdag vanaf 8.00 uur t/m 11.00 uur inrichten pergolatenten.

BEKIJK HET PROGRAMMA

ACTIVITEITEN

ADMIRALITEITSKADE FAIR

Op de admiraliteitskade worden 75 kramen geplaatst met een afmeting van 3 meter en 4 meter met een overkapping. Dit bedraagt €55,- per strekkende meter excl. BTW voor beide dagen. Elke deelnemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel kan in principe deelnemen aan Admiraliteitskade Fair.

De deelnemer is verplicht zijn kraam tijdens de openingstijden van het evenement niet onbeheerd achter te laten. Bij verkoop van Food zal er gecontroleerd worden door de Keuringsdienst van Waarde. Bij het niet na komen van de regels die hiervoor bedoeld zijn, kan de organisatie de deelnemer laten verwijderen zonder terugbetaling van de huur.

HET MONACO-PAVILJOEN

Het Monaco-Paviljoen wordt gebouwd op de kade van s-Lands Werf met zicht op de haven. Op het sfeervolle ingerichte Monaco-Paviljoen worden 50 luxe pergolatenten geplaatst en een podium. U kunt genieten van diverse live optredens en modeshows. Het Monaco Paviljoen is alleen toegankelijk voor genodigden.

De luxe pergolatenten hebben een afmeting van 16 m² en bedragen €1.750,-  Grotere pergolatenten met een afmeting van 25 m² bedragen €2.500,-. Alle bedragen zijn excl. BTW. De pergolatenten zijn afsluitbaar, hebben een verhoogde vloer met vloerbedekking en kunt u gebruik maken van elektra. De pergolatenten worden door ons zowel op- als afgebouwd.

WIE/WAT IS AANWEZIG?

Jachten (boten) Tuin-architectuur
Exclusieve personenauto's Antiek
Projectontwikkelaars Luxe-woonaccessoires
Makelaars Dames en heren mode
Reisorganisaties Luxe artikelen
Juweliers Culinaire hoogstandjes
Kunst Wijnhuizen en luxe dranken
Gastronomie Architecten
Art & design Piano leverranciers

PLATTEGROND BEKIJKEN

TECHNISCHE GEGEVENS

Het Monacopaviljoen wordt in zijn geheel afgesloten door bouwhekken van 2 meter hoog met gespannen zwart zijl (geen doorkijk). Tijdens het evenement zal er 24-uur bewaking aanwezig zijn. De organisatie kan niet instaan van vermissing of beschadigingen van producten en/of materialen in welke vorm dan ook. (zie onze algemene voorwaarden).